Vanvittig skyldig - Liane Moriarty

Vanvittig skyldig

By Liane Moriarty

  • Release Date: 2017-10-15
  • Genre: Fiction & Literature

Description

KLOK, ÆRLIG, NYDELIG SKREVET. EN AV DE FÅ FORFATTERNE JEG VIL GJØRE HVA SOM HELST FOR.» Jojo Moyes 
Seks ansvarlige voksne. Tre søte barn. En helt vanlig hagefest – hva i all verden kan gå galt? 
Sam og Clementine lever et praktfullt liv: De har to små jenter, Sam har nettopp startet i drømmejobben, og Clementine er en dyktig cellist – i gang med forberedelsene til sitt livs audition. Hvis det er noe de kan regne med, så er det hverandre. 
Clementine og Erika har vært bestevenner siden de var små, til tross for at de er så ulike og lever vidt forskjellige liv. Så da Erika inviterer til hagefest hos naboene sine, Vid og Tiffany, henger selvfølgelig Clementine og Sam seg på. 
Det som skjer på hagefesten, forandrer livet til alle seks. 
To måneder senere vil det ikke slutte å regne, og ingen av festens deltakere snakker med hverandre. Clementine og Sam greier ikke å slippe tanken: Bare de aldri hadde dratt på den hagefesten … 
I Vanvittig skyldig setter Liane Moriarty sitt knivskarpe blikk på tre tilsynelatende lykkelige familier, og de grunnleggende fundamentene i livet: Ekteskap, sex, foreldrerollen og vennskap. 
En internasjonal bestselger full av intriger, lyst og svik. Boken tar tak i leseren fra første side. En intenst spennende og gripende roman du aldri vil glemme. 
«EN SINNSYKT GOD BOK. MORSOM OG SKUMMEL.» Stephen King 
«DETTE ER LIANE MORIARTYS BESTE ROMAN HITTIL, UTEN TVIL!» Linn Steier, bokelsker
LIANE MORIARTY (1966) er født i Sydney, Australia. Så lenge hun kan huske, har hun skrevet eller lest bøker. Hun husker ikke hvilken bok som var den første hun skrev, men hun husker godt den aller første bokavtalen hun inngikk. Det var en avtale med hennes far. Hun skulle skrive en roman, og han betalte 1 dollar i for¬skudd. Romanen ble en episk trilogi – The Mystery of Dead Mans Island. Etter endt skolegang gikk hun inn i reklamebransjen, og etter hvert jobbet hun lenge som frilans tekstforfatter for alt fra reklamefilmer til hjemmesider. Nå er hun forfatter på heltid, og har gitt ut seks bøker for voksne, i til¬legg til flere barnebøker. Bøkene hennes er oversatt verden rundt, og da Ektemannens hemmelighet gikk rett inn som nummer én på New York Times´ bestselgerliste, ble det feiret med mye champagne.

Comments